Gør dig selv stærk-plakat

Fra kr. 199,00

“Gør dig selv stærk. Gør dig selv god. Så kan du være noget for andre”. Frit inspireret af de mange kloge mennesker og filosoffer derude. Der hersker præcis nul tvivl om, at hvis ikke du hviler i dig selv, og elsker dig selv – ja, så er det svært at være noget helhjertet for andre mennesker. Det er ikke svært at hjælpe dem, men jo stærkere du selv er, jo mere kan du være for dem. Plakaten giver dig et venlig spark bagi – eller hvor det passer dig bedst at blive hjulpet på vej. Inspirationen til plakaten kommer på baggrund af Morten Münsters podcast om adfærd, hvor han har Niels Overgaard i studiet. Niels har skrevet bestselleren ”Det hele handler ikke om dig – Antikke principper for et liv med sindsro, frihed og mening”. Se mere om bogen hos Berlingske.

Lys forude – livet er dejligt!

💡 Produktinfo

  • Vælger du “Tryk” får du leveret din plakat trykt og klar til at blive nydt på væggen.
  • Prisen er altid INKL. fragt.
  • Vælger du “Download”, får du filen sendt til din indbakke, og kan selv printe som det passer dig. Og har dermed filen for altid!
  • “Download alle formater” er samtlige download-formater samlet i én Zip-fil, som sendes til dig – inkl. 18 x 24 cm (som du kan printe på A4-papir).