Toilet plakater

Nyd fedt og unikt design på væggen mens du er på wc eller i bad. Kloge citater, sjov & ballade og flotte farver. Hvorfor skal husets til tider vigtigste rum ikke også være lidt lækkert? Det er jo dit bedste hjem! Find masser af sjove plakater med toilet citater og grafik, der gør besøget på det lille hus lidt mere underholdende.

Viser alle 20 resultater

Toilet plakater spicer væggene op

Boligindretning gælder hele boligen, hvorfor ikke også have lidt frisk og lækkert design i et af husets vigtigste rum? Plakater på badeværelset eller toilettet skaber liv, giver smil på læben, bryder måske med det ellers stramme design i resten af boligen. Husk, det er DIT bedste hjem du indretter med fx plakater på toilettet. Måske vil du give ’det lille hus’ et pift, måske vil du nudge teenagerne til at skifte toiletrullen – eller bare løfte stemningen mens du eller dine gæster bader, tager make up af/på, træder af på naturens vegne, tager et ’bio break’, puster grise op, lægger en arm, slår en streg eller hvad ellers kan laves derude… Plakater med toilet citater er med til at skabe liv – og forundres.

Toiletplakater giver lidt kontrast til rummets til tider udfordrende ‘odeur’. Friske og flotte plakater på væggene kan skubbe lidt til en ellers stram boligindretning, men den behøver ikke at være snorlig og som masserne gør. Lad os ryste posen lidt og flytte os. Det er befriende, når vi ikke alle følger boligindretningenstrends fra fx Bo Bedre og Elle Decoration.

Kom med dine forslag

Vores grafiske designere hylder inspiration fra alle kanter. Du er mere end velkommen til at skrive til os. Det kunne være fedt, hvis det er dit forslag vi vælger at gå hele vejen med.

Skift nu de plakater

Tag et kig rundt hos dine venner og din familie og læg mærke til, hvor mange år de har haft de samme plakater til at hænge på deres vægge (det gælder ikke dig, da DU ved hvor nemt og billigt det er). Tænk, har du adgang til en printer, kan du for fx 49 kr. downloade og printe din yndlingsplakat. Eller ofre 169 kr. for en A4 plakat (fragt inklusiv!) og få det som du drømmer om.

Hav en dejlig dag!