FAQ – Spørg, og få svaret

Her finder du svarene på dine spørgsmål. Og sidder du og brænder inde med et vi ikke svarer på herunder, så skyder du en mail til os på stedet, ikk?

1. Hvilket papir trykkes plakaterne på?

De små formater op til B2 (50 x 70 cm) er tryk på 170 g silk papir. De store formater bliver trykt på 170 g foto satin.

2. Bredformat vs. vandret format?

Nogle kalder det bredformat. Andre vandret format. De snakker om det samme. Hedder højformatet (lodret format) 30 x 40 cm, bliver det dermed 40 x 30 cm i …vandret format.

3. Leveres plakaterne med rammer?

Desværre. De fleste har også i dag selv rammer hjemme. Men vi er sikre på, at du finder den bedste løsning til dit bedste hjem.

4. Hvordan betaler jeg?

Du betaler nemt og sikkert med MobilePay, Visa og MasterCard.

5. Kan jeg få plakater i andre formater?

Desværre. Vi har 18 x 24 cm, A4 (21 x 29,7 cm), 30 x 40 cm, 50 x 70 cm og 70 x 100 cm. Og – selvfølgelig – modsat ved vandrette plakater. 

6. Kan jeg købe rammer med til mine plakater?

Vi har pt. fravalgt at tilbyde rammer, så desværre nej. Erfaringer viser, at de ofte får en ‘ærgerlig’ behandling, når de forsendes. Så i stedet for at bokse med kunder, der får uheldige oplevelser med i pakken og reklamationer efterfølgende, opfordrer vi dig og alle andre til at købe præcis de rammer, I gerne vil have.

7. Er webshoppen Det Bedste Hjem dansk?

Nemlig. Vi er 100% danske og følger dansk lovgivning. Plakaterne trykkes i Danmark. 

8. Kan jeg købe gavekort?

Ja. Og du bestemmer selv beløbet. Se mere her.

9. Hvor hurtigt leveres plakaterne?

Tak for spørgsmålet. Det svinger lidt, selvom vi iler. Bestiller du en fredag aften, tager det som regel længere tid end hvis det er mandag morgen. Men regn med 3-4-5 dage til tryk og levering. PostNord leverer som erhvervspost, og det tager 1-2 dage. Downloader du filen, bestemmer du farten 😉

10. Hvornår trækker i pengene?

Det gør vi først når vi forventer at plakaten er leveret. Dvs. vi trækker altid tiden en lille uges tid. Det mener vi er god stil (og i øvrigt sådan man skal gøre det iflg. Købeloven).

11. Sender I til hele verden?

Det gad vi godt, men som det er nu, sender vi til Danmark og EU. Det betyder bl.a., at vi ikke automatisk kan sende varer til vores venner fra Norge. Forsendelser til Norge er dyre, og skal håndteres på anden vis. Skriv til os, hvis du gerne vil have sendt varer til Norge eller England. Så ser vi på det.

12. Kan jeg downloade plakater i stedet for at købe dem trykt?

Svaret er JA! Måske har du din egen printer? Måske kan du ikke vente de 2-3-4 hverdage det tager (fordi du har glemt du skulle til fødselsdag og mangler en lækker hurtig gave 🤪). Dog er det naturligvis forbudt at masseproducere plakaterne til andet end dit eget hjem (eller en gave, selvfølgelig). Det ville ellers være tyveri, og hvem har lyst til at lægge arm med karmaloven og være dem med den dårlige stil 🧐.

Spørg, hvis du er i tvivl!

///

Du er velkommen til at skrive til os, hvis du er nysgerrig efter mere.