Det du vander er det der gror-plakat

Fra kr. 199,00

“Det du vander er det, der gror”.  Det er en af de sætninger, du både bør huske OG gøre til en del af din aktive hverdag. Det er så vigtigt at bruge din tid på de rigtige værdier. Leder du konstant efter fejl og det uperfekte… hvad tror du så du finder? Søger du konstant efter andres uperfekthed og ser det værste i alle? Eller tror du på, at jo mere du kaster din opmærksomhed efter det positive, ja så får du netop mere af dét. Både hos dig selv, og dem omkring dig😉 Omgiv dig med glade mennesker. Dem, der ser lyset. Og hjælp hvis du kan med at trække de mørke op hvor solen skinner. Pernille Aalund har også lidt tanker om netop det at vande det rigtige.

Plakatens baggrundseffekt er en kreativ streg inspireret af vand, som giver en flot samlet grafisk sammenstøbt helhed. De lidt funky bogstaver står også i kontrast til de mere bløde naturfarver. Nederst spirer håbet som en fin kontrast til det kunstneriske og kreative akvarel farveladevandmønster. 

💡 Produktinfo

  • Vælger du “Tryk” får du leveret din plakat trykt og klar til at blive nydt på væggen.
  • Prisen er altid INKL. fragt.
  • Vælger du “Download”, får du filen sendt til din indbakke, og kan selv printe som det passer dig. Og har dermed filen for altid!
  • “Download alle formater” er samtlige download-formater samlet i én Zip-fil, som sendes til dig – inkl. 18 x 24 cm (som du kan printe på A4-papir).