Delefamilier-plakat

Fra kr. 199,00

“Delefamilier kan også være hele familier”. Varm og sød plakat, der hylder delefamilierne. Dem, med sammenbragte børn som skaber forståelse, rummelighed og kærlighed på tværs af blodets bånd. Med en skilsmisseprocent på 48% i 2020 (iflg. Danmarks Statistik) er det klart, at mange desværre må se drømmen om den lykkelige kernefamilie briste. Men heldigvis formår mange at omfavne livet og skabe nye rammer. Altså dem, der sikrer et nyt fundament, der sagtens kan blomstre og give børnene minder om en dejlig barndom. Selvfølgelig er der mange der slår sig, og mange der må give op – men plakaten her minder os om, at de nye konstellationer også kan noget helt særligt. Delefamilier KAN nemlig også være hele familier. Og dem er der mange af derude.

Længe leve kærligheden – på tværs og på trods 😍

💡 Produktinfo

  • Vælger du “Tryk” får du leveret din plakat trykt og klar til at blive nydt på væggen.
  • Prisen er altid INKL. fragt.
  • Vælger du “Download”, får du filen sendt til din indbakke, og kan selv printe som det passer dig. Og har dermed filen for altid!
  • “Download alle formater” er samtlige download-formater samlet i én Zip-fil, som sendes til dig – inkl. 18 x 24 cm (som du kan printe på A4-papir).