Sådan nogen som os Poul Krebs-plakat med mikrofon-effekt

Fra kr. 49,00

“Sådan nogen som os, har jo brug for en…”.  KÆRESTE! Lige præcis, Poul Krebs. Den mand ved hvad han taler om. “Sådan nogen som os, har jo brug for en kæreste, og den kæreste havde jeg tænkt skulle være dig” er et af vores mest kendte danske hits. Overhovedet. Det er nemt at fylde et ‘floor’, når DJ’en sætter skiven på.  

Plakatens baggrundsfarve er en dejlig lækker gullig farve med den ikoniske mikrofon med flyvende noder og grafiske textur-effekter i baggrunden.

Køb den hvis du er vild med sangen. Køb den hvis det er din og din kærestes sang. Køb den, hvis du ved den betyder noget for en, du holder af.

Se også de andre udgaver af plakaten 👇

Poul Krebs - Sådan nogen som os plakatPoul Krebs - Sådan nogen som os plakatPoul Krebs - Sådan nogen som os plakatPoul Krebs - Sådan nogen som os plakat

💡 Produktinfo

  • Vælger du “Tryk” får du leveret din plakat trykt og klar til at blive nydt på væggen.
  • Prisen er altid INKL. fragt.
  • Vælger du “Download”, får du filen sendt til din indbakke, og kan selv printe som det passer dig. Og har dermed filen for altid!
  • “Download alle formater” er samtlige download-formater samlet i én Zip-fil, som sendes til dig – inkl. 18 x 24 cm (som du kan printe på A4-papir).