Elefanter – Mor og barn plakat (vandret)

Fra kr. 199,00

‘Mors dag’. Så er det på tide at hylde mor. Hende, der sørger for alting. Eller næsten.

Den anden søndag i maj hejser vi flaget for mor. Vi hylder hende for hendes utrolige styrke og indsats for at pleje om familien. Men hvorfor er det nu vi gør det? Se hvad Wiki siger… og hvad Interflora siger. Blomster-kæden fortæller bl.a., at “Mors Dag kom til Danmark i 1929, hvor rigsdagsbetjenten Christian Svenningsen fik ideen at benytte dagen til at samle ind til krigsenker og mødre”. Årsagen var, at mange havde mistet deres sønner under krigen. Traditionen blev dog senere udvidet til at omfatte alle mødre, og ikke kun soldater-enkerne og -mødrene. I dag er Mors Dag dagen, hvor vi ærer vores mødrer, og sender den en tak for livet.

Mærkedagen Mors Dag har dog rødder til bage til 1907. Kvinden bag Mors Dag var (selvfølgelig) en amerikaner. Nærmere betegnet Anna Jarvis, som den 12. maj 1907 afholdt et mindearrangement for sin egen mor i en kirke i Grafton, West Virginia. Og så tog det fart. I 2014 vedtog Kongressen i USA at Mors Dag – den 2. søndag i maj – skulle være en helligdag og officiel flagdag. En tradition var født. Og – som bekendt er det også almindeligt at knytte en Mors Dag-gave. Så afsted med en kærlig hilsen til mor. Fx med denne fine elefantplakat her.

💡 Produktinfo

  • Vælger du “Tryk” får du leveret din plakat trykt og klar til at blive nydt på væggen.
  • Prisen er altid INKL. fragt.
  • Vælger du “Download”, får du filen sendt til din indbakke, og kan selv printe som det passer dig. Og har dermed filen for altid!
  • “Download alle formater” er samtlige download-formater samlet i én Zip-fil, som sendes til dig – inkl. 18 x 24 cm (som du kan printe på A4-papir).