Hvem designer plakaterne hos Det Bedste Hjem?

Det spørgsmål har vi efterhånden fået en del gange. Og tak for spørgsmålet – mød designerne bag herunder…

Bent Holm - illustrator - detbedstehjem.dk

Bent Holm – illustrator og grafisk designer

Jeg hedder Bent Holm og arbejder til daglig som illustrator for et firma, der laver spil.

Derudover kan jeg godt lide det skæve design, leg med grafik og typografi. Er egentlig uddannet som reklametegner – fra dengang hvor computeren ikke rigtig fandtes i den branche – så ja, jeg kan også huske hvordan dinosaurene så ud (og lugtede…).

Men ellers bor jeg i det høje Nordjylland sammen med min kæreste og vores to sammenbagte børn, samt en Bulldog og en kat. Elsker at spille Counterstrike, og bander ind imellem over, at reaktionstiden – kva ens alder, ikke er som da man var bare lidt yngre…

Vi ses derude
Bent

“Derudover kan jeg godt lide det skæve design, leg med grafik og typografi”
Bent Holm

Ole Dalgas – idé, grafik & koncept

Jeg har altid været vild med grafik og tekst. Min baggrund er fra reklamebureauverdenen, så jeg er hjemmevant med formidle visuelt, ikke mindst. 

Ret heldigt, fordi jeg både tænker og forstår bedst visuelt. Derfor er det helt naturligt for mig at sætte komma og streg sammen til en helhed. Jeg nyder selv at kunne et design og se, hvad der virker. Tilpasse, tilføje, fjerne…

Jeg  startede Det Bedste Hjem bl.a. for at få frirummet til at lege med de ekstremt mange muligheder, der hele tiden opstår. Og forhåbentligt deler du smag med mig, så du også nyder nogle af vores mange plakater 😉

Privat hygger jeg med Stina og vores hord af søde og sammenbragte børn.

PS. Har du forslag til plakater eller kommentarer, så smid dem til mig.

Det Bedste Hjem - Ole
Det Bedste Hjem - Stina

Stina Hauge – bullshit-filter og interiørkyndig

Jeg er uddannet både grafiker og fotograf – og derudover så har jeg et bankende hjerte for interiør, indretning, have – og design. 

Det mix gør, at jeg har let(tere) ved at se, hvad der virker, og hvor der kan tilføres lidt ekstra ‘touch’. Og hvor noget måske burde være blevet i hovedet 😉

Selvom jeg ikke selv fører pennen, er jeg med i processen. Bl.a. farvevarianter, komposition osv. som nysgerrig sparringspartner der har en god fornemmelse for, hvad ikke mindst mit eget køn nyder at se på væggen over sofaen, hvad der vil hitte på væggen hos teenageren osv.

Privat: Det samme som Ole – dog stikker jeg dog også tit ud i haven og fordyber mig i ‘det grønne’.